Siirry sisältöön

Omistajanvaihdos

Oletko valmis siirtämään yrityksesi jatkajalle? 

Jokaisen yrityksen takana on tarina. Oletko valmis antamaan toisen henkilön jatkaa sinun yrityksesi tarinaa? Omistajanvaihdostestit tekemällä tiedät, mitä asioita on hyvä tietää ennen kuin lähdet myymään yritystäsi. Testin tulokset antavat sinulle vastaustesi perusteella vinkit seuraavien vaiheiden käsittelyyn. Uskallatko kokeilla? 

Omistajanvaihdostestit toimivat hyvänä perustana, kun yrittäjä lähtee hakemaan tietoa omistajanvaihdosprosessista. Se tuo esille eri aihealueita, joihin tulee kiinnittää huomiota yrityksen valmistautuessa seuraavaan vaiheeseen, omistajanvaihdokseen. 
 
Omistajanvaihdokseen liittyviä testejä on kaksi: toinen on "Valmius yrityskauppaan" -pikatesti, jossa on kolme sivua ja se sisältää kolme eri osa-aluetta. Ensimmäisen testin raportti kertoo sinulle yleisellä tasolla mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota. Testiin vastaaminen kestää noin 7 minuuttia. Tarvittaessa kyselyn voi keskeyttää ja vastaamista voi jatkaa myöhemmin.

 "Yrityskaupan askeleet" on laajempi testi, jossa syvennytään viiteen eri osa-alueeseen. Testin lopuksi saat sähköpostiin raportin, josta näet viisi asiaa, joita voit lähteä viemään eteenpäin.  Uusimalla testin voit hyödyntää tuloksia seuraaviin vaiheisiin. Testiin vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia. Tarvittaessa kyselyn voi keskeyttää ja vastaamista voi jatkaa myöhemmin. 
 
Yrityksen taustatietoja ei jaeta ulkopuolisille eikä niitä käytetä markkinointitarkoituksiin.  

Valmius yrityskauppaan

Tällä pikatestillä saat nopeasti selville oletko valmis edistämään yrityksesi siirtämistä jatkajalle.
Valitse testi

Yrityskaupan askeleet

Tämä testi kertoo mihin asioihin sinun tulee kiinnittää huomiota, kun lähdet myymään yritystäsi.
Valitse testi

Yhteistyössä